Opium met Rifka Lodeizen en Jolein Laarman

24 februari 2017

22:30 - 00:00

Gepresenteerd door: Mieke van der Weij, Mark Brouwers, Jan Mom, Andrea van Pol

Opium is het cultuurmagazine van de AVROTROS op Radio 4. Opium bestaat sinds 1991 en is daarmee het langstlopende cultuurmagazine op de radio. De presentator ontvangt elke uitzending tussen 22:30 en 00:00 uur een hoofdgast en er is live muziek. Kortom Opium zit boordevol klassieke muziek en is doordrenkt van kunst & cultuur.

Benieuwd hoe een radio-opname er aan toe gaat, of wil je live mee genieten van de muziek? Vanaf 22.15u ben je van harte welkom een bezoekje aan Opium is incl. gratis consumptie.

Te gast vanavond: 

Hoofdgast: Rifka Lodeizen en Jolein Laarman

Slaapservice: Marjolein Visser – Kinderen

De nacht valt over Opium op 4 en het Vondelpark. Er brandt nog één lampje in Vondel CS. Daar zit een schrijver voor te lezen uit eigen werk. Vanavond hoort u:

Marjolein Visser – Kinderen

Marjolein Visser (1989) studeerde af als antropoloog, ontwikkelingssocioloog en klinisch psycholoog. Ze won verschillende schrijfwedstrijden waaronder Writing for Success en de VPRO Bagagedrager 2015. Ook deed ze wetenschappelijk onderzoek voor en over ontwikkelingsorganisaties. In 2014 verscheen haar chapbook De Kleine Hol Club bij Literair Productiehuis Wintertuin. Dit jaar neemt Marjolein deel aan het Slow Writing Lab, het ontwikkeltraject van het Nederlands Letterenfonds.

Datum: Elke maandag t/m vrijdag van 22.30 – 00.00 uur

Meer informatie?

Bekijk de website of de Facebookpagina van Opium.