Studio Y Livestream

24 februari 2017

20:30 - 21:30

Studenten van de TV Academy komen met een gloednieuwe Live talkshow, te volgen op vondelcs.nl

STUDIO Y neemt je mee terug naar de tijd waarin alles beter was. De tijd waarin je grootste probleem was of je nu fan moest zijn van de Spice Girls of de Backstreet Boys. Welke muziek luisterden we, wat waren de trends, en wat missen we eigenlijk het meest uit onze jeugd? De studenten van de TV Academy bezorgen je een avondje idioterie en nostalgie, maar dan ook nog met een beetje diepgang.

STUDIO Y is de LIVE talk-info-quiz van je dromen, en hij is er op 24 februari van 20:30 tot 21:30. Vanuit VondelCS en te volgen via een livestream verbinding op vondelcs.nl. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via tvacademybijwonen@gmail.com! Stuur in je mail de volgende gegevens:

• Voor- & Achternaam
• Geboortejaar
• Telefoonnummer
• E-mailadres

Attend on Facebook