VondelLAB

27 februari 2017

20:00 - 21:00

Heet van de naald, vers van de pers, nooit vertoond.

VondelLab is het nieuwe platform van VondelCS waar jullie – het publiek – het nog ruwe, ongepolijste, soms experimenteel en soms geïmproviseerd werk van verschillende artiesten kunnen zien. Iedere maand een andere – of meerdere – artiesten. Heet van de naald, vers van de pers, nooit vertoond. Dus eerder kun je er niet bij zijn!

De entree voor deze avond is jullie feedback, kennis en netwerk. Dus geen euro-power, maar brainpower. Dus kom met je kritische, lieve, opbouwende vrienden naar VondelCS en help onze Artist in Residence de voorstelling (zo mogelijk) nóg beter te maken. Jullie kunnen op jullie beurt natuurlijk met de eer strijken als ze definitief doorbreken…

Op 27 februari organiseert singer-songwriter collectief & Artists in Residence Het Nieuwe Lied onder leiding van Eva van Manen een VondelLAB avond.

Het Nieuwe Lied is een collectief van dertien Nederlandstalige theaterzangers die in wisselende samenstelling optreden. Zij verzorgen een VondelLAB avond waarin nieuw werk, nieuwe samenwerkingen en nieuwe experimenten centraal staan. Het Nieuwe Lied zorgt voor een gevarieerde line-up bestaande uit Maarten Ebbers, Tjeerd Gerritsen, Eefke den Held, Dafne Holtland, Frank van Kasteren en Eva van Manen. Daarbij gaan zij ook nog eens het experiment aan met andere artists in residences van Vondel CS. Éénmalig en speciaal voor deze avond spelen zij samen met het strijkkwartet Dudok en spoken word dichter Gershwin Bonevacia. Een avond in teken van het muzikale experiment met nieuwe arrangementen en nieuwe ontmoetingen.

Een unieke avond met elektronische Nederpop, verhalende spoken word en kleinkunst.

Line-up:

Het Nieuwe Lied met Maarten Ebbers, Tjeerd Gerritsen, Eefke den Held, Dafne Holtland, Frank van Kasteren en Eva van Manen samen met strijkkwartet Dudok en Gershwin Bonevacia.

Wil je meer te weten komen over Artists in Residence? Klik dan hier voor meer informatie.

Bijwonen