CineTalks: Diversiteit in de filmwereld

21 juni 2017

20:00 - 21:30

Hoe zit het met de diversiteit in de filmwereld?

CineTalks is een maandelijkse talkshow over film, vernieuwing en ontwikkelingen georganiseerd door crowdfundplatform CineCrowd. Deze editie luidt: Diversiteit in de filmwereld.

21 juni presenteert Luuk Heezen weer een nieuwe inspirerende avond over film, vernieuwing en ontwikkelingen. Dit keer hebben ze het over diversiteit in de filmwereld. Alweer een jaar geleden, in het voorjaar van 2016, werd de werkgroep diversiteit opgericht. De organisatie Dutch Directors Guild gaf leiding aan deze werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Film Producenten Netwerk, Netwerk Scenarioschrijvers en ACT. Op het Nederlands Film Festival werden tijdens het seminar ‘The Making Of… diversiteit in de film- en tv-sector’ vervolgens de aanbevelingen gepresenteerd. Maar waar staan we nu, bijna een jaar nadat de aanbevelingen gepresenteerd zijn? Wat is er al gebeurd en wat staat er nog te gebeuren? Tijdens CineTalks: Diversiteit in de filmwereld maken ze de balans op!

Tickets kosten €5,- (inclusief consumptie) en zijn te koop via EventBrite. Maar CineTalks is gratis te bezoeken voor leden van de DDG en mensen met een Cineville pas.

Bijwonen