MolTalk

2 maart 2019

21:30 - 21:50Studio B

Aanstaande zaterdag na de aflevering van 'Wie is de Mol' vindt er de live nabeschouwing plaats in VondelCS: Moltalk.
Deze zaterdag is de allerlaatste kans om MolTalk te kijken. Daarna is het weer wachten tot volgend jaar.

Aanstaande zaterdag bij VondelCS: de laatste MolTalk

MolTalk voor de laatste keer dit seizoen!

Aanstaande zaterdag kun je voor de laatste keer na ‘Wie is de Mol?’ direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers vanuit VondelCS in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

Want na iedere aflevering snakken we natuurlijk naar een discussie over de verse molacties, de afvaller en willen we alweer speculeren over de volgende week. VondelCS is trotse host van deze populaire talkshow en kijkt uit naar de grootse finale van 2019. Daar zien we jullie uiteraard graag verschijnen in het Vondelpark. Staat 9 maart al in je agenda? Want de finale is open voor publiek! Is het Niels, Sara of toch Merel? Ook bij VondelCS lopen alle theorieën flink door elkaar.

Helaas zijn alle avonden uitverkocht. Daarom raden we iedereen aan om vooral langs te komen tijdens de grote finale van Wie is de Mol op zaterdag 9 maart. Het wordt een feestje buiten, dus neem spandoeken en fijne schoenen mee en dan zien we je daar.