NPO 3LAB

29 juli 2018

13:00 - 17:00

De plek voor talentvolle makers die hun ideeën in de praktijk willen brengen!

3LAB is de plek voor talentvolle makers die hun ideeën in de praktijk willen brengen. Voorheen bekend van televisie (Streetlab, Rundfunk), nu vooral online.

Op dit event komen makers samen om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten, en plannen te realiseren.

Op het programma staan (internationale) sprekers, viewings van nieuwe producties waarbij je in gesprek kunt met de makers, en uiteraard is er een borrel om flink op te scheppen over je plannen en ambities. Daarnaast is er de uitslag van de serie contest, waar de winnende producenten hun dramaserie presenteren.

Meer info over het programma volgt.

PITCH JE PLAN

3LAB is op zoek naar plannen voor een nieuwe online dramaserie! Voor jonge makers is voor vijf plannen een budget van 10.000 euro beschikbaar gesteld om een pilotaflevering te ontwikkelen. Deze pilots zullen online te zien zijn op npo3lab.nl. Uiteindelijk zal één van deze vijf pilots worden doorontwikkeld tot een volledige dramaserie voor NPO3 online. Voor de realisatie hiervan is een budget van maximaal 100.000 euro beschikbaar. We zijn nadrukkelijk op zoek naar nieuwe eigentijdse fictieverhalen gericht op de belevingswereld van 16 tot 24 jarigen.

Wat moet je doen?

Werk een pitchplan uit in een PDF en stuur in het voor 12 juli in, gebruikmakend van onderstaand formulier. Beschrijf in je plan in ieder geval:
• Voorblad (Titel van je project)
• Omschrijving project (max. 2 pagina’s)
• Synopsis (max. 1 pagina)
• CV/Filmografie van regisseur/producent

En wie wint er dan?

Zondag 29 juli ben je van harte welkom op het evenement “NPO 3LAB: Dag van de jonge maker” in VondelCS. Tijdens deze dag vindt de bekendmaking plaats van de vijf geselecteerde plannen. Meld je aan en zorg dat je verzekerd bent van een gratis toegangsticket!

Vragen?

Is het niet helemaal duidelijk. Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar 3lab@npo.nl

Bijwonen