VERS Avond: Filmen maar! De weg naar het witte doek

3 juli 2017

20:00 - 21:30

De vierde en laatste masterclass uit de reeks 'Filmen maar!'.

Na maanden hard werken is je film eindelijk af. Maar hoe zorg je dat jouw film gezien wordt? Welke partijen spreek je aan en wanneer is hier het beste moment voor? Dit wordt besproken in de vierde en laatste masterclass uit de reeks ‘Filmen maar!’.

Elke film verdient een podium. In deze laatste masterclass van de reeks Filmen maar! gaan we in gesprek met de partijen die een rol spelen bij de distributie van jouw film. Is jouw film geschikt voor TV of juist een online platform of ben je meer op zoek naar een route langs filmfestivals? Pak deze avond je kans om de experts op dit gebied te spreken en te luisteren naar de persoonlijke ervaringen van bekende makers. De line-up wordt nog bekend gemaakt.

Na afloop is er natuurlijk een WRAP PARTY! Zo sluit VERS de reeks masterclasses op gepaste wijze af en luiden zij de zomer feestelijk in!

Tickets kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via onderstaande link of aan de deur (alleen PIN). Het evenement is gratis voor VERS leden op vertoon van een ledenpas (zorg wel dat je online je gratis kaartje reserveert).

De WRAP PARTY achteraf is gratis toegankelijk.

Bijwonen