Vondel Klassiek

9 juni 2018

16:00 - 17:30

Prachtige klassieke muziek van Camerata RCO onder het genot van een speciaalbierproeverij.

De beste orkestmusici ter wereld leggen uit wat je horen gaat.
Na afloop speciaalbierproeverij, samen met de musici.

Vondel Klassiek

Vondel Klassiek is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar klassieke muziek, maar er misschien nog niet zo veel van af weet. Natuurlijk ben je in een driedelige pak welkom, maar als je liever in je versleten spijkerbroek langs komt ben je ook meer dan welkom. Verwacht dan ook een losse maar toch intieme setting. Tijdens Vondel Klassiek vertellen de leden van Camerata RCO alles over de stukken die je vervolgens kunt beluisteren. Kortom een hele andere ervaring! Daarnaast blijft het niveau natuurlijk hoog, dus ook als je een Vivaldi van een Chopin kunt onderscheiden ben je bij VondelCS aan het juiste adres.

Bierproeverij

Na afloop vindt een speciaalbierproeverij plaats, waarbij je verschillende bieren geproefd kunnen worden. Een kaartje heb je al voor € 15,- in de voorverkoop of € 17,50 aan de deur. Dit is inclusief bierproeverij.

Camarata RCO

Camerata RCO bestaat uit musici die allemaal lid zijn van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. A.K.A. de crème de la crème van de Nederlandse musici. Naast dat zij samen spelen in het Koninklijk Concertgebouworkest, spelen zij ook samen in het kleinere intieme ensemble Camerata RCO. Dit geeft hen de vrijheid om te spelen wat zij willen, met wie en waar zij willen spelen. Wij zijn dan ook erg trots dat zij VondelCS gebruiken als thuishaven.

Het ensemble speelt zowel in Nederland op verschillende plekken als over de hele wereld. Zo hebben zij al gespeeld in Minsk, Tokyo, Seoul, Vienna, Rome, Madrid en zelfs New York.

Muziek stukken

TBA

Data andere edities

Vondel Klassiek vindt dit voorjaar drie keer plaats bij VondelCS en wel op de onderstaande data:
4 april 2018
12 mei 2018
9 juni 2018

Kaarten:

Voorverkoop: € 15,-
Deurverkoop: € 17,50
Studenten: € 5,-
CJP: gratis

Bijwonen