Vondel Klassiek

18 mei 2019

16:00 - 17:30Studio B

Prachtige klassieke muziek van Camerata RCO en vrienden onder het genot van een speciaalbierproeverij.

De beste orkestmusici ter wereld leggen uit wat zij spelen.
Na afloop is er een speciaalbierproeverij samen met de musici.

Vondel Klassiek

Vondel Klassiek is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar klassieke muziek, maar er misschien nog niet zo veel van af weet. Natuurlijk ben je welkom in je beste smoking, maar wij vinden het ook prima als je liever je onesie aantrekt. Het concert voelt aan als een huiskamer met geweldige klanken. Tijdens Vondel Klassiek vertellen de leden van Camerata RCO en hun vrienden alles over wat zij gaan spelen.

Hoog niveau op een laagdrempelige middag, dus ook als je een Chopin van een Mozart kunt onderscheiden, ben je bij VondelCS aan het juiste adres.

Bierproeverij

Na afloop van het concert vindt een proeverij van de beste speciaalbieren plaats. Ook hier geldt: leuk voor zowel de kenners van bieren als de onbekende bierdrinker. Goede muziek en lekkere drankjes: dat klinkt toch als een puike zaterdagmiddag?

Een kaartje heb je al voor € 15,- in de voorverkoop of € 17,50 aan de deur. Dit is inclusief bierproeverij.

Camarata RCO

Camerata RCO bestaat uit musici die allemaal lid zijn van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. A.K.A. de crème de la crème van de Nederlandse musici. Naast dat zij samen spelen in het Koninklijk Concertgebouworkest, spelen zij ook samen in het kleinere, intieme ensemble Camerata RCO. Dit geeft hen de vrijheid om te spelen wat zij willen, met wie en waar zij willen spelen.

Muziekstukken

Iedere editie van Vondel Klassiek zullen er andere muziekstukken worden gespeeld op onder andere piano, viool en contrabas. Het uiteindelijke programma voor mei is bekend! We gaan lekker los in de filmmuziek!

Denk aan de muziek van Schindler’s List, of de te gekke klassieker Psycho. Ook komt er wat sprookjesmuziek voorbij…

 

Bijwonen