WeMakeVR – Demo night

11 juli 2019

18:30 - 21:30Studio A

Tijdens de WeMakeVR Demo Night leer je alle ins & outs over Virtual Reality en krijg je de kans om het zelf te ervaren! Ontmoet de makers en diverse enthousiaste gebruikers. Dit keer over hoe VR en AR een direct effect gaan hebben op de jonge generatie van nu.

Never before have I seen a single technology improve so quickly

– Fast Company

Het is inmiddels niet meer de vraag of VR succesvol of vernieuwend is. Dit is inmiddels wel duidelijk. Het is nu tijd om te kijken wat voor effect deze technologie gaat hebben op het dagelijks leven van onze generatie.

Gaan we het tegenkomen op scholen? Zullen we snel in aanraking komen met VR in onze carrières? Waar gaan we VR opmerken in het stadsleven?

Dit soort vragen worden behandeld met een speciale gast, namelijk dr. Jessica Piotrowski. Zij is co-auteur van het boek ‘Plugged in – How Media Attract and Affect Youth.’ Ook leidt ze een programma met dit thema aan de Amsterdam School of Communications Research (ASCoR).

Jessica Piotrowski host we make vr

Uiteraard krijg je zoals altijd ook de kans om zelf even een bril op te zetten en in de VR wereld te stappen. Speciaal deze avond is er de kans om de Oculus Quest te testen. Deze gloednieuwe VR-headset krijgt nu al fantastische reviews… Hoogste tijd om het zelf te proberen, toch?

Aan het begin en aan het einde van de avond is er de kans om de brillen te testen!

Reserveer je plekje, het ticket is inclusief een drankje! 

Voertaal is ENGELS!

Houd verder onze agenda in de gaten voor meer inspirerende en innovatieve evenementen.

English invite:

We make VR demo night invite english

Tot de 11e!

Bijwonen