Ons VR Huis

17 juni 2019

10:00 - 17:00

Kom tijdens We Make The City langs bij VondelCS voor een VR-ervaring die in het teken staat van innovatie en samenwerking. Drie dagen - van 17 tot en met 20 juni - kun je het je gemakkelijk maken in ons VR huis.

WeMakeMode

Het VR Huis is van 17 tot en met 19 juni gratis toegankelijk. Wandel rond door verschillende kamers van het huis, maar doe wel de deur achter je dicht. Bovendien kun je plaatsnemen op virtuele stoelen en banken! Je hoeft alleen je VIVE Pro headset op te zetten en je bent welkom in het VR huis. Maak het jezelf gemakkelijk.

MedienNetzwerkBayern, de initiator van dit project, zoekt kruisbestuivingen tussen de mediasector en andere werkvelden. Het VR Huis is gemaakt door architecten, interieurontwerpers en game developers. Deze aanpak stimuleert innovatie in de wereld van architectuur door de introductie van nieuwe VR-mogelijkheden die in de game wereld al bekend zijn, en biedt nieuwe (carrière)kansen en inzichten voor ontwikkelaars van games.

Tijdens We Make The City hebben wij niet alleen deze bijzondere VR installatie, maar ook nog een programma over Stadsdeel Amsterdam West en een theatervoorstelling door Theatre Hotel Courage.

Hieronder een impressie van ons VR huis!