Wonder Wednesday

27 september 2017

19:00 - 20:30

Elke laatste woensdag van de maand

Elke laatste woensdagavond van de maand vindt Wonder Wednesday plaatst. Tijdens dit evenement wordt er minimaal 1 spreker uitgenodigd om op een bepaald domein zijn/haar toekomstvisie te delen en is er ruimte voor discussie.

Vanaf 13uur is er een host aanwezig, dus kom vooral eerder om samen nieuwe technologie te ontdekken en ervaringen te delen. De lezing(en) starten rond 19uur!

De eerste editie wordt afgetrapt door Jan-Henk Bouman.

Jan-Henk Bouman is actief als spreker, trendverkenner en ondernemer in Fountainheads en co-founder van onder andere Permanent Beta en verschillende bedrijven. Hij neemt ons mee in de veranderende wereld, de kracht van kennisdeling, de wereld van Open Source, DIY, QuantifiedSelf en alle andere impactvolle dynamiek die voortkomt uit de nieuwe netwerksamenleving.

Wat doet het met jou en je organisatie als je niet snel genoeg in kunt spelen op deze veranderingen?

Vanuit zijn persoonlijke ervaringen en een blik op de toekomst onderbouwt hij het belang van de vrijheid van meningsverandering en levensverandering. Iets dat steeds lastiger wordt naarmate een groter deel van ons leven zich online afspeelt en filterbubbels minder ruimte geven voor serendipity. Eigenlijk een Wake-Up Call, bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen.

We sluiten af met een discussie; hoe kijken jullie hier tegenaan, hoe kun je in de netwerksamenleving je eigen verandervermogen versterken, hoe kom jij uit je bubbel en wat kan het Permanent Future Lab daarin betekenen?

Bijwonen