#Ontdekken

Wat speelt er allemaal in VondelCS, wat gaat er komen en wat is er geweest? Dat kun je hier vinden.

#In gesprek met...

Alle artikelen
Marco Dreijer

In Gesprek met: Marco Dreijer

Als een van de oprichters van MonkeySandwich wilde hij jonge mediamakers helpen met het vinden van een baan. Het eerste evenement van MonkeySandwich was MonkeyLab, wat plaatsvond in VondelCS.

Lees verder

#Expositie

Alle artikelen

#Het gezicht van...

Alle artikelen
Chrisje Ganzevoort

Chrisje Ganzevoort

Deze week stelt Chrisje Ganzevoort zich aan je voor. Christje werkt als webredactie stagiaire bij VondelCS. Wil je meer te weten komen over Chrisje? Bekijk het filmpje!

Lees verder
Evelotte van Voskuijlen

Evelotte van Voskuijlen

Deze week stelt Evelotte van Voskuijlen zich voor. Zij is webredactie stagiaire bij VondelCS, meer weten over Evelotte? Bekijk het filmpje!

Lees verder
Marlies van Heusden

Marlies van Heusden

Deze week stelt Marlies zich voor. Marlies werkt als hoofd marketing en communicatie bij VondelCS, meer weten over Marlies? Kijk het filmpje!

Lees verder

#Torenkamer

Alle artikelen

De Torenkamer Jana Mila

Jana Mila is een 18 jarige singer-songwriter uit Amsterdam. Ze begon al op jonge leeftijd met het schrijven van country/folk nummers, geïnspireerd door muzikanten als James Taylor, Simon & Garfunkel en Johnny Cash. In haar songs vertelt ze verhalen over anderen en haarzelf, ze zit nu in haar tussenjaar en schrijft soms bijna wekelijks een liedje.

Lees verder

De Torenkamer Dorian Temming

Dorian Temming (Lichtenvoorde, 1989) studeerde in 2014 af aan de kunstacademie ArtEZ in Enschede in de richting Sculptuur. Na de academie is ze vooral gaan tekenen. Dat kwam vooral door ruimtegebrek, maar het leverde voor haar veel op.

Lees verder

De Torenkamer met Hannah van Binsbergen

Hannah van Binsbergen schrijft gedichten. In juni van het vorige jaar kwam haar debuutbundel Kwaad gesternte uit, die onlangs bekroond is met de Herman de Coninckprijs voor beste debuut en de VSB poëzieprijs.

Lees verder