#Ontdekken

Wat speelt er allemaal in VondelCS, wat gaat er komen en wat is er geweest? Dat kun je hier vinden.

#Torenkamer

Alle artikelen
De Torenkamer

Wat is de Torenkamer?

Elke week bivakkeert een jonge kunstenaar een week lang in de Torenkamer van VondelCS. De kunstenaars variëren van schrijver tot beeldend kunstenaar...

Lees verder

De Torenkamer Kevin Bauer

Gedurende de 5 dagen maakt Kevin Bauer elke dag een beeld, als gevolg van iets wat hij in de ochtend van de betreffende dag ervaart of bewust uit kiest.

Lees verder

#InGesprekMet

Alle artikelen
Mike Selleger

In Gesprek Met: Mike Selleger

Elke week gaat de redactie van VondelCS ‘in gesprek met’ een influencer op het gebied van media, cultuur en kunst. Deze week spreken wij Mike Selleger, oprichter van EastboundVR.

Lees verder

#Expositie

Alle artikelen
Expositie Intensemble

INTENSEMBLE

Liefdes koppel AR le Shershaby en Joanna Marlow zijn met hun expositie 'Intensemble' de eerste Instagram Expositie bij VondelCS.

Lees verder
Expositie Fatima Essahsah

Fatima Essahsah

Hoe ziet je leven eruit als je 15 tot 20 verschillende projecten in de mode- kunst- en cultuurwereld per jaar hebt?

Lees verder

#Terugblik

Alle artikelen
Generation 17

Generation 17

Tijdens Generation 17 werden de verschillende werken van 17 nieuwe makers getoond. Zij zullen volgens MOAM in 2017 zeker door gaan breken.

Lees verder
3FM On Stage

3FM On Stage

3FM On Stage is het podium voor live muziek en nieuw talent. Elk weekend presenteert Giel Beelen nieuwe talenten live op 3FM, onder andere vanuit VondelCS.

Lees verder

#VR

Alle artikelen
Dutch VR Days

VR Days Europe 2017

“We hebben er allemaal baat bij dat de Virtual Reality markt gaat slagen, dat de markt er over tien jaar nog steeds is.”

Lees verder

MediaBites Amsterdam

Tijdens MediaBites Amsterdam staat talent, innovation en technology in de media centraal. Twee dagen lang bruist VondelCS van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bedrijven en studenten uit allerlei disciplines komen samen, om te laten zien hoe technologie en media van de toekomst er uit kan zien.

Lees verder

Permanent Future Lab

Permanent Future Lab is een gecreëerde ruimte waar jong, oud en ongeacht sociale achtergrond kan binnenlopen om kennis te maken met de nieuwste technologie.

Lees verder