#Ontdekken

Wat speelt er allemaal in VondelCS, wat gaat er komen en wat is er geweest? Dat kun je hier vinden.

#Nieuw

Alle artikelen
OWRU podcast bij VondelCS

Een Artist in Residency voor podcast OWRU

Artists in Residence Brian Elstak en Dionne Verwey voelen zich thuis in de podcaststudio van VondelCS, en pakken hier de podcast OWRU op. Dit is een show waar Elstak & Verwey interessante creatieven te gast hebben. Prachtsprekers die hun inspirerende verhalen delen met de luisteraar.

Lees verder
3violas hangen bij VondelCS

VondelCS verwelkomt de 3Violas als AIR!

Graag stellen we de volgende drie vernieuwende muzikanten aan je voor: Floris Faber,Geerten Feller en Hessel Moeselaar. Samen vormen zij een vernieuwend trio altviolisten; de 3 Violas! Wij zijn ontzettend blij om ze de komende maanden te mogen verwelkomen in VondelCS om te werken aan grensverleggende muziek die genres overstijgt.

Lees verder
een kunstige foto van nieuwe AIRs lionstorm

LIONSTORM betrekt VondelCS

LIONSTORM is het allereerste queer rapduo van Nederland. Zij gaan deze zomer de Franse Kamer van VondelCS betrekken als Artists in Residence. Hier gaan zij hun live act voorbereiden die vanaf komende jaar op allerlei grote poppodia en festival te zien zal zijn.

Lees verder

#Expositie

Alle artikelen
Voorkant VondelCS digitale expo Volkskrant Beeldende Kunstprijs

Een digitale expo in de Wintertuin

Maak kennis met de genomineerden voor de Volkskrant Beeldende Kunstprijs bij VondelCS! Onze mooie serre is open en introduceert Neo Matloga, Lonneke van der Palen en Funda Gül Özcan via een reeks filmpjes. Kom vooral langs, ga er eens goed voor zitten en maak jouw keuze: wie verdient de Volkskrant Beeldende Kunstprijs volgens jou?

Lees verder
Expositie Alexander van Bakel Media café

Paradise Found – Expositie

De expositie 'Paradise Found' is in het Media Café in VondelCS te zien. Je kunt gewoon even binnenlopen, want het Media Café is publiek toegankelijk. Zien we je daar?

Lees verder