#Ontdekken

Wat speelt er allemaal in VondelCS, wat gaat er komen en wat is er geweest? Dat kun je hier vinden.

#Nieuw

Alle artikelen

Videomaand bij VondelCS

De maand mei staat in het teken van video bij VondelCS! Van een dronefestival tot video gerelateerde workshops en korte filmpremières.

Lees verder
VR

VR Installatie ‘Souvenir’ in het MediaCafé

Vanaf 22 april t/m 8 juni staat in het MediaCafé van VondelCS een VR installatie! Deze VR installatie heet Souvenir en is gemaakt door Eva Gonggrijp. Zij beschrijft hoe deze installatie tot stand is gekomen, haar inspiratie en de uitwerking ervan.

Lees verder

#Torenkamer

Alle artikelen
Sheray Rozenstein

Sheray Rozenstein

Modeontwerpster Sheray Rozenstein gaat deze week aan de slag met haar eerste kledingitem voor haar eigen kledingmerk.

Lees verder
Bart Lunenburg

Bart Lunenburg

Beeldend kunstenaar Bart Lunenburg gaat deze week het fenomeen ‘toren’ onderzoeken. Deze gegevens worden het uitgangspunt voor verschillende nieuwe maquettes van torens die hij deze week in de Torenkamer wil gaan bouwen.

Lees verder

#Expositie

Alle artikelen
Marco de Groot

Marcorama – Ar[t]chitecture

Marco de Groot is een fotograaf uit Utrecht die steden bezoekt om ze op zijn specifieke manier vast te leggen. Met een voorliefde voor lijnen, symmetrie en contrast vindt hij in de meest dagelijkse taferelen een compositie.

Lees verder
Geen artikelen gevonden

#Terugblik

Alle artikelen

Vondel College: Facebook Communities

Tijdens dit Vondel College werd je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur! Deze editie kwam je alles te weten over Facebook communities.

Lees verder