#Ontdekken

Wat speelt er allemaal in VondelCS, wat gaat er komen en wat is er geweest? Dat kun je hier vinden.

#In gesprek met...

Alle artikelen
Marco Dreijer

In Gesprek met: Marco Dreijer

Als een van de oprichters van MonkeySandwich wilde hij jonge mediamakers helpen met het vinden van een baan. Het eerste evenement van MonkeySandwich was MonkeyLab, wat plaatsvond in VondelCS.

Lees verder

#Expositie

Alle artikelen

#Het gezicht van...

Alle artikelen
Koen van der Eng

Koen van der Eng

Deze week stelt Koen van der Eng zich voor in Het gezicht van. Koen werkt als stagiair bij Opium. Wil je meer te weten komen over hem? Bekijk het filmpje!

Lees verder
Martijn Dijkstra

Martijn Dijkstra

Deze week stelt Martijn zich voor in Het gezicht van. Martijn werkt als producer bij VondelCS. Wil je meer te weten komen over hem? Bekijk het filmpje!

Lees verder
Chrisje Ganzevoort

Chrisje Ganzevoort

Deze week stelt Chrisje Ganzevoort zich aan je voor. Christje werkt als webredactie stagiaire bij VondelCS. Wil je meer te weten komen over Chrisje? Bekijk het filmpje!

Lees verder

#Torenkamer

Alle artikelen

De Torenkamer

Elke week bivakkeert een jonge kunstenaar bij ons op de derde verdieping in de torenkamer. De kunstenaar zit 'opgesloten' om niet afgeleid te worden door dagelijkse prikkels en te werken aan een magnum opus.

Lees verder

De Torenkamer Jonah Falke

"Het probleem van kunstenaars lijkt me dat ze vooral in zichzelf geïnteresseerd raken en steeds minder in de wereld. Dat kan vervelende gevolgen hebben."

Lees verder

De Torenkamer Lisette Ros

Lisette Ros [1991] is performance kunstenaar. In haar werk stelt ze conventies, routinegedrag en banale handelingen aan de kaak, en bevraagt de vanzelfsprekendheid hiervan.

Lees verder

#VR

Alle artikelen

VR Days Europe 2017

“We hebben er allemaal baat bij dat de Virtual Reality markt gaat slagen, dat de markt er over tien jaar nog steeds is.”

Lees verder

MediaBites Amsterdam

Tijdens MediaBites Amsterdam staat talent, innovation en technology in de media centraal. Twee dagen lang bruist VondelCS van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bedrijven en studenten uit allerlei disciplines komen samen, om te laten zien hoe technologie en media van de toekomst er uit kan zien.

Lees verder

Permanent Future Lab

Permanent Future Lab is een gecreëerde ruimte waar jong, oud en ongeacht sociale achtergrond kan binnenlopen om kennis te maken met de nieuwste technologie.

Lees verder