Studio X

Studio X in VondelCS - een springplank voor mediamakers van de toekomst.

AVROTROS is altijd op zoek naar goede ideeën voor programma’s, daarom organiseren wij in VondelCS Studio X. Tijdens dit programma bieden wij (nieuwe) mediamakers een podium om hun kick-ass online en/of TV concept te pitchen aan doorgewinterde mediaprofessionals.

Heb jij een fantastisch goed idee? Meld je dan aan voor Studio X! Wie weet zien wij jouw concept wel online en/of op TV! Daarnaast is publiek van harte welkom! wil jij erbij zijn? Meld je dan hier GRATIS AAN.

Zo werkt het:

•    Meld je aan en beschrijf jouw idee
•    De beste creatievelingen krijgen coaching van Annette de Vries (hoofd televisie AVROTROS)
•    Pitch jouw (verbeterde concept) tijdens Studio X
•    Je ontvangt altijd feedback van professionals
•    Wie weet wordt jouw concept wel gerealiseerd

Begeleiding van Annette de Vries

De beste concepten krijgen begeleiding van Annette de Vries. Zij zit al jaren in het mediavak en heeft als hoofd televisie AVROTROS al heel wat concepten voorbij zien komen. Begeleiding en tips van haar zijn dan ook extreem waardevol! Met haar tips til je het concept gegarandeerd naar een hoger plan.
Kortom een unieke kans om begeleiding te krijgen en daarmee jouw concept nog beter vorm te geven. Vervolgens krijg je de kans om jouw concept te presenteren aan professionals en ontvang je ook van hen feedback.

Pitch Night Studio X

Per Pitch Night krijgen verschillende pitchers de kans om hun format te presenteren. Elke editie passeren compleet nieuwe ideeën de revue. Studio X is dan ook elke editie weer compleet anders!

Tijdens de avond zijn er verschillende professionals uit de mediawereld aanwezig waaronder een programmamanager van AVROTROS.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de editie op 27 november. Klik hier om je aan te melden. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Aanwezig zijn

Publiek is van harte welkom tijdens Studio X! Klik hier op je aan te melden.

‘Dat wij gehoor en steun kregen en wellicht al in een vroeg stadium enige erkenning voor het idee, dat is ontzettend lekker!’ Aldus Jamie Trenite, oud-deelnemer Studio X.

Daarnaast help je met jouw feedback de pitchers ook nog eens hun concept te perfectioneren. Een win-winsituatie dus.