Studio X

Studio X in VondelCS - een springplank voor mediamakers van de toekomst.

AVROTROS is altijd op zoek naar goede ideeën voor programma’s, zowel voor tv, radio als online. Heb jij een goed idee, dan nodigen wij je uit om dat met ons te delen door het te pitchen in VondelCS. Pitch jouw online en/of op TV concept aan professionals. Wie weet zien wij jouw concept wel online en/of op TV!

Zo werkt het:

•    Meld je aan en beschrijf jouw idee
•    De beste creatievelingen krijgen coaching van Annette de Vries (hoofdtelevisie AVROTROS)
•    Pitch jouw (verbeterde concept) tijdens Studio X
•    Je ontvangt altijd feedback van professioneels
•    Wie weet wordt jou concept wel gerealiseerd

Begeleiding van Annette de Vries

De beste concepten krijgen begeleiding van Annette de Vries. Zij zit al jaren in het mediavak en heeft als hoofd televisie AVROTROS al heel wat concepten voorbij zien komen. Begeleiding en tips van haar zijn dan ook extreem waardevol! Met haar tips, til je het concept gegarandeerd naar een hoger plan.
Kortom een unieke kans om begeleiding te krijgen en daarmee jouw concept nog beter vorm te geven. Vervolgens krijg je de kans om jouw concept te presenteren aan professionals en ontvang je ook van hen feedback.
Hadden we al genoemd dat het evenement gratis is? Juist geen europower maar brainpower!

Pitch Night Studio X

Per Pitch Night krijgen verschillende pitchers de kans om hun format te presenteren. Elke editie passeren compleet nieuwe ideeën de revue. Studio X is dan ook elke editie weer compleet anders!

Tijdens de avond zijn er verschillende professionals uit de mediawereld aanwezig waaronder een programmamanager van AVROTROS.

Aanmelden

Aanmelden voor Pitch Night Studio X kan het hele jaar door. Klik hier om je aan te melden. Iedereen ontvangt binnen een week een reactie. Het evenement zelf vindt twee keer per jaar plaats. Houdt onze website en socialmediakanalen in de gaten voor de precieze data.

Aanwezig zijn

Publiek is van harte welkom tijdens Studio X!

‘Met een bezoekje aan Studio X ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van online en TV.’ Aldus Stephan Aerts, programma coördinator VondelCS.

Daarnaast help je met jouw feedback de pitchers ook nog eens hun concept te perfectioneren. Een win-winsituatie dus.