Permanent Future Lab

do 23 feb 2017

Ruimte voor innovatie en technologie

Future Lab is een gecreëerde ruimte waar jong, oud en ongeacht sociale achtergrond kan binnen lopen om kennis te maken met de nieuwste technologie. Eind maart wordt de 7e locatie geopend, en wel in VondelCS. De ruimte is voor iedereen toegankelijk. Je kunt er ervaring opdoen, nieuwe dingen ontdekken, ideeën over (nieuwe) toepassingen uitwisselen en leren van en met toevallige andere bezoekers. Wie wil kan zelf een mooie innovatie achterlaten in de ruimte.

Locatie VondelCS

VondelCS is dagelijks betrokken bij innovatie op gebied van media en cultuur. Bovendien vinden er ook geregeld interessante kruisbestuivingen plaats, het samenbrengen en het bieden van een podium aan talent zit in het DNA van VondelCS. Het mooie van VondelCS is dat het midden in het Vondelpark ligt, en welk park biedt meer inspiratie dan het Vondelpark? Zelf zal VondelCS in de ruimte onder andere Virtual Reality materiaal gaan delen. Wil je zelf nóg nieuwere Virtual Reality vormen delen, dan is daar de ruimte voor.

Permanent Future LAB zal vanaf april van start gaan bij VondelCS. De exacte datum van de kick-off zal binnenkort volgen!

Zie hieronder alvast een aantal foto’s van het LAB.

Innovaties verzamelen

Nu is het de uitdaging om mooie innovaties beschikbaar te krijgen, dus heb je toevallig een leuke robot gekocht of gekregen met kerst en ligt die nu ergens te verstoffen, deel ‘m, zodat anderen er plezier van kunnen hebben. Ter inspiratie vind je hier een overzicht van de technologieën die nu al in Utrecht gedeeld worden. Een leuk voorbeeld van hoe het in de Strijp-S locatie in Eindhoven in werking gaat is dit filmpje: